Alienistul de Caleb Carr

10907784 WAWL - Alienistul de Caleb Carr

   Tot vreau să scriu despre această carte și mă bucur că în sfârșit reușesc. Alienistul de Caleb Carr m-a cucerit imediat. Are crime macabre, detectivi interesanți și ridică problemele unei lumi aflate la începutul psihologiei, la începutul analizei criminale din punct de vedere psihologic și la începuturile unei lupte a femeilor pentru drepturi egale.

  Da, este destul de întunecată, cumva foarte bine potrivită pentru perioada despre care vorbește, dar pentru fanii genului ar trebui să se potrivească ca o mânușă. Criminalul este foarte bine construit, la fel și celelalte personaje, iar povestea de pe lângă te ajută să iei o pauză de la macabru.

  Echipa care cercetează crimele ciudate apărute în oraș este cât se poate de interesantă și de diferită în același timp. Am cercetat fiecare pas alături de ei, am găsit repede personaje preferate și personaje pe care nu le-am suportat.

  Desigur că nedreptățile apărute pe ici colo m-au făcut să mă supăr un pic, dar trebuie să recunosc că au pus o lumină precisă asupra vremurilor în care se petrece povestea. Între timp, pe Netflix a apărut și serialul pe care l-am urmărit cu mare plăcere.

  Acum îmi doresc să se traducă și partea a doua a poveștii pentru că sunt sigură de faptul că va fi la fel de interesantă. Până atunci vă invit să citiți cartea care se găsește aici: https://bit.ly/3uoZuPb

10390277 1121331647885658 8952548969735974104 n - Alienistul de Caleb Carr
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *