Băiatul pierdut de M.J. Arlidge-recomandare

20201010 132520 scaled - Băiatul pierdut de M.J. Arlidge-recomandare

„Poate că era imposibil să cunoști cu adevărat pe cineva în viața asta. Poate că doar în moarte se dezvăluie adevăratul sine al unui om.„

  Băiatul pierdut este cel de-al cincilea roman din seria Helen Grace și l-am citit cu nerăbdare, la fel ca pe cele de dinainte. Îmi place tare mult detectiva Helen Grace, este un personaj complex, cu un trecut zguduitor și cu o viață extrem de complicată. Nu este un detectiv plictisitor absolut deloc. 

  De data aceasta crimele pe care Helen și echipa sa trebuie să le investigheze se dovedesc a fi mult prea aproape de casă și de viața ei privată. Fiecare dintre noi are întâmplări despre care nu dorește să discute, secrete care ar trebui să rămână așa, ba chiar unii trăiesc o viață dublă, care ar trebui să rămână ascunsă de privirile celor din jur. 

  Helen a găsit un mod de a rezista, de a scăpa de stresul cotidian, însă se teme de reacția celor din jur, se teme că ceilalți nu o vor înțelege, cu toate că în realitate nu este vorba despre nimic ilegal, să zicem așa. Câteodată lucrurile controversate sunt mai periculoase decât cele ilegale.

  Crimele au loc în comunitatea BDSM pe care Helen o cunoștea destul de bine, ba mai mult de atât, victimele îi sunt bine cunoscute și cu toate că nu vrea să recunoască, toată povestea s-ar putea să fie despre ea. Dacă mai întâi sună a coincidență… pe parcurs ajunge să sune mult prea personal.

  Trecutul vine din urmă să o atace, secretele ies la suprafață, iar Helen rămâne înconjurată de o întreagă nebunie. Din situația în care se află va afla care sunt adevărații săi prieteni. La sfârșit am rămas extrem de curioasă despre continuare, din fericire am în dotare și cartea cu numărul șase. Va urma deci. 

Cartea se găsește aici: https://bit.ly/3lV767f  și alte titluri ale autorului aici: https://bit.ly/2H6t60g 

10390277 1121331647885658 8952548969735974104 n - Băiatul pierdut de M.J. Arlidge-recomandare
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *