Cristale și ajutoare

Pandantiv dublu varf ametist - Cristale și ajutoare

  Ei bine, am ajuns să discutăm despre un subiect tot mai interesant al zilelor noastre, cristalele și proprietățile lor. Nu este o nouă descoperire, ba din contră, cristalele au fost partenerele de nădejde ale omenirii încă din Antichitate. Poate că între timp acestui subiect nu i s-a mai acordat importanță, însă cred că lucrurile revin pe drumul cel bun. 

  Am studiat un pic informații despre cristale, m-am axat pe bijuterii pentru zodia pești și desigur pe cristalele alese pentru acestea. Știam de la părinții mei că această zodie are mai multe pietre protectoare, una dintre ele fiind jadul. Nu știu dacă asta explică de ce îmi place atât de mult, însă mereu m-a atras verdele acela extraordinar. 

  Despre jad am aflat, între timp, că are proprietăți de protecție împotriva energiilor negative, dar ajută și la punerea în practică a propriilor vise și dorințe. Eu utilizez acest cristal pentru a-mi amplifica concentrarea, înțelepciunea și claritatea mentală. De aceea port cu plăcere și bijuterii pentru prosperitate, bazate pe mult jad. 

serpentin - Cristale și ajutoare

  Evident jadul are o lungă istorie și mult mai multe proprietăți. Se spune că este util și pentru plante, ajută la grădinărit, dar păzește și somnul cu vise. Când am împlinit optsprezece ani, am primit un superb inel cu jad de la părinții mei și îl port cu mare drag. 

  O altă piatră a zodiei mele este ametistul și are o istorie incredibil de interesantă. Se spune că piatra este legată de zeul Bachus și de nuanțele violet ale vinului. De asemenea se spune că ametistul era folosit pentru protecția împotriva demonilor și a hoților de morminte, în Evul Mediu dar și o piatră imperială pentru romani. Eu o folosesc pentru echilibru și regenerare. 

  Vreau să vorbesc un pic și despre o a treia piatră. Se spune despre hematit că este piatra oamenilor care reușesc în viață. Eu o folosesc pentru păstrarea contactului cu realitatea, de aceea o port mereu la mână. Uneori am nevoie de ea și pentru înțelegerea perspectivelor. Peștii sunt visători, se pot pierde cu ușurință printre nori, pot interpreta realitatea într-un mod abstract și de aceea uneori au nevoie să păstreze contactul cu pământul. 

Pandantiv colt hematit pp - Cristale și ajutoare

  Bineînțeles că există mai multe cristale, de tot soiul, în funcție de dorințe, de necesități, de zile și de personalitatea fiecăruia. Este necesar doar un strop de cercetare a lor, dar și a noastră. Cristalele poartă cu ele o forță energetică foarte interesantă, forță care ne-ar putea oferi sprijinul necesar în niște momente de cumpănă, iar eu una vreau să le accept ajutorul. 

90593912 685289448940970 1160811076061757440 n - Cristale și ajutoare
arhivă personală

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

10390277 1121331647885658 8952548969735974104 n - Cristale și ajutoare
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *