O casă de poveste

Piatra Decorativa Bran 5 Casa de Comenzi Vindem Ieftin min - O casă de poveste

  Dacă îmi doresc o casă a mea? Normal! O visez de ani buni și în mintea mea o văd deja, așa cum este. Deja avem o relație, cu toate că încă nu ne-am găsit. Știu că ea există acolo, undeva și nu trebuie decât să vină momentul potrivit pentru ea. Pentru noi. Frumoasă, caldă, scăldată într-o liniște deplină. Orașul începe să mă sufoce, îmi doresc să mă despart de el. 

  Vreau o căsuță de țară, plină de povești și amintiri, o căsuță care să fi văzut multe la viața ei, pe care să o renovez așa cum merită. Nu vreau să am o mie de camere, cocoțate în fel și chip, una peste cealaltă. Vreau doar să îmi fac un cuib în care să mă simt acasă. Și cel mai tare îmi doresc să am mult spațiu pe lângă, o curte mare care să prindă căldură și lumină imediat după ce răsar primii ghiocei. Dacă nu este prea mult, mi-aș dori o mică livadă cu copaci frumos mirositori la umbra cărora să citesc în liniște. 

  Iubesc din tot sufletul Brașovul, istoria mea și a familiei mele a prins rădăcini adânci în această zonă. Și mi-ar plăcea să am căsuța mea de vis în acest județ, dar un picuț mai departe de oraș. 

  Știu că va fi mult de muncă. Toată viața mea am locuit la casă și i-am văzut pe ai mei cât au tras și încă trag cu ea. Este ca un suflet ce trebuie îngrijit, consolidat, iubit dar și modernizat. Lumea merge înainte, progresăm și atunci de ce să nu profităm? 

  Aș vrea să ajut o căsuță să își ducă mai departe povestea, iar eu să fiu parte din ea. Și desigur că mi-ar plăcea să transform totul într-un loc proaspăt și bine întreținut, iar pentru asta voi avea nevoie de o mulțime de materiale de construcții. Nu mă sperie gândul acesta, ba din contră sunt încântată de faptul că voi avea o mulțime de opțiuni. 

  Sunt fixată pe o bucătărie cu gresie bordo și un bar cu piatră gri-petrol. În mintea mea deja o văd, elegantă și interesantă! De asemenea aș vrea o baie de culoarea mării, care să mă transpună către apele ei în momente de relaxare. Totuși dacă stau să mă gândesc mai bine sunt o mulțime de amenajări interioare la care îmi stă mintea. 

IMG 20171217 WA0001 - O casă de poveste
Vindem ieftin

  Deja când ajungem la exterior lucrurile devin și mai serioase, nu de alta dar vreau o curte mare, cu un leagăn minunat, o masă cu scaune, poate chiar și o piscină. Să zicem că acela ar fi visul meu, ținând cont de faptul că îmi place foarte mult să înot. Mi-ar plăcea să fie separată cu un perete din piatră decorativă de restul curții, perete pe care să fie multe multe flori. Așa, să fie o oază de relaxare. Mi-ar plăcea să am singurătate acolo, un loc diferit de restul lumii. 

Piatra Decorativa Bran 3 Casa de Comenzi Vindem Ieftin min - O casă de poveste
Vindem ieftin

  Va fi așa de frumoasă casa mea de poveste, așa cum o visez de ani buni, aranjată și cochetă, un loc în care să înfloresc, să mă bucur de animale, de spațiu, de natură și de tot ce are de oferit ea. Îmi doresc să am grădinițe de flori, cine știe, poate chiar ceva straturi de legume pe care să le îngrijesc cu toată dragostea iar ele să să fie mulțumite. 

  Sunt sătulă de oraș, de aglomerație, poluare, gălăgie și nu îmi doresc decât să mă separ într-un loc de poveste pe care să îl creez exact așa cum este deja în mintea mea. Știu că se va întâmpla într-o zi, doar că sper ca aceasta să vină cât mai repede. 

10390277 1121331647885658 8952548969735974104 n - O casă de poveste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *