Obiecte ascutite de Gillian Flynn-recomandare

916990 - Obiecte ascutite de Gillian Flynn-recomandare

  Obiecte ascuțite de Gillian Flynn este o poveste foarte interesantă, despre o lume care nu este deloc așa cum pare. Demonii care par să bântuie la o prima vedere nu reprezintă nici pe departe adevărata problemă. 

  O familie complicată și ciudată în același timp, un mic oraș în care încep să apară cadavrele unor tinere și un jurnalist de investigație cu o mulțime de probleme care se vede nevoită să investigheze aceste crime din orașul său natal, fără să știe cât de aproape de lumea ei se află criminalul. 

  Este un roman plin de provocări, crime, scris în stilul tăios a lui Flynn, cu care deja eu m-am obișnuit, cu un final la care nu m-am așteptat. Disfuncționalitate, probleme psihice și un criminal surpriză, este o carte pentru fanii genurilor thriller și crime.   Cartea te poate surprinde în anumite momente, astfel încât te trezești cu firele de păr ușor ridicate pe ceafă, încercând să pui cap la cap imaginile, momentele și bucățile prezentate. Eu vă sugerez să încercați, cartea se găsește aici: https://bit.ly/36HiI8Y, iar luna aceasta se află la promoție 2+1 gratis.

10390277 1121331647885658 8952548969735974104 n - Obiecte ascutite de Gillian Flynn-recomandare
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *