Straveacul si alte vremi de Olga Tokarczuk-recomandare de carte

13273892 LYNV - Straveacul si alte vremi de Olga Tokarczuk-recomandare de carte

  Olga Tokarczuk este un povestitor spectaculos, mie îmi place foarte mult stilul ei. Străveacul este un sătuc a cărui locuitori sunt atât oameni reali cât și personaje de poveste. Adevărul și magia sunt perfect combinate într-o înșiruire de evenimente minunat povestite.

  Lumea scriitoarei este afectată de trecerea timpului, de războaiele petrecute afară, departe, dar care lasă urme îngrozitoare peste tot. Despre natură și umanitate în același timp, loc și spațiu, despre ciudățeniile schimbării, într-un stil clar și frumos în același timp, cartea m-a cucerit imediat, fără doar și poate.

  De la primele pagini m-am găsit transpusă într-o lume ciudată, care m-a lăsat să descopăr, să înțeleg și să visez în același timp. Timpul este distructiv, acesta este mesajul care își tot scoate capul din rândurile acestor povești. Personajele sunt frumos construite, inspirate din simplitate și comun, pentru ca mai târziu să se arate a fi magice.

  Cine dorește să se lase absorbit de povești frumos scrise, despre o societate crudă, dar în care oamenii se văd nevoiți să supraviețuiască, într-un fel sau altul, sunt invitați să descopere această carte, care se găsește aici, cu o reducere de 20%: https://bit.ly/310NnKZ

10390277 1121331647885658 8952548969735974104 n - Straveacul si alte vremi de Olga Tokarczuk-recomandare de carte
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *